Usvojite i usrećite dvojicu crnih mačora

1670770802633843019488186111984.jpg

Voleo bih da ovim putem nađem dobru osobu (osobe) koja bi želela da pruži dom dvojici preslatkih crnih mačora koje na moju veliku žalost ipak ne možemo da zadržimo. Usvojili smo inače takođe crnog mačka, kome smo ubrzo našli i drugaricu kako ne bi ostajao sam u stanu, a igrom slučaja nismo mogli da ostavimo na milost i nemilost ulice prvo jednog crnog mačka prošle godine za koga smo saznali da je samo izbačen iz auta (procenili smo da je rođen aprila 2021.) a zatim i još jednog malenog crnog macana koga nam je neko ostavio ispod terase (rođen juna 2022.).
Mnoogo sličnosti ima među njima, vidi se i u njihovom izgledu a i u međusobnom odnosu, tako da sam prilično siguran da su najverovatnije braća!
Preslatki su obojica, maze posebno kada treba da se uspavaju, čak su i velike pričalice, a ništa ne vole više nego da se igraju! A iako ih imamo trenutno četvoro, njih dvojica se nekako najviše drže zajedno – stoga bih voleo da ih ne razdvajam i da zajedno i nađu dom, što bi ujedno malo „olakšalo“ onome ko bi ih udomio, a ujedno oni ne bi bili tužni kada ostanu sami u stanu jer su itekako navikli jedan na drugoga!
Naravno, pošto smo već imali mačke – pre nego što smo ih sklonili sa ulice odmah smo kod veterinara uradili FIV/FeLv test i krvnu sliku (potpuno su zdravi!) i vakcinisali ih, očistili od unutrašnjih i spoljnih parazita, stariji macan je i kastriran dok mlađi još nije ušao u teranje mada je sad već i on otprilike spreman za kastraciju (čak ću verovatno i to ja da rešim uskoro)
Naučeni su na Sve što bi trebalo da neko očekuje od ljubimca, hranjeni i čuvani odlično, svaku noć spavaju sa nama u krevetu, i voljeni su toliko da me srce boli što moram da postavim ovaj oglas, ali na moju veliku žalost ipak moram/o, tako da ako ima ljudi koji bi voleli da nastave da im pružaju život kakav su obojica zaslužili – unapred se zahvaljujem i u svoje i u njihovo ime!
Inače u Mirijevu živimo. Veliki pozdrav svim ljudima toplog srca, i svim (i budućim) vlasnicima ljubimaca!
060/6466526

Tags:

Ukoliko želite da oglasite psa , mačku ili neku drugu životinju za udomljavanje, molimo vas pripremite kratak opis životinje, slike i broj telefona na koji vas neko može kontaktirati. Hvala! Udomi, ne kupuj!

Postavi oglas