O Nama

Veterinarska ambulanta BSPSA Vet Group osnovana je 2019 godine. Naša misija je što kompletnija i što kvalitetnija zdravstvena zaštita naših pacijenata.

Donosimo u ovaj poduhvat naše znanje i višegodišnje iskustvo sa životinjama. Pasionirano smo posvećeni pružanju ništa manjoj od prvorazredne brige za Vaše kućne ljubimce. Naša glavna briga i životno opredeljenje je održanje i unapređenje zdravlja i dobrobiti svih životinja, kako prevencija, dijagnostika i lečenje bolesti, tako i minimalizovanje patnje, bola i straha.

Ponašamo se časno i dostojanstveno. Uvek ispunjavamo svoje dužnosti najbolje što možemo.

Posvećeni smo učenju, trudimo se da idemo u korak sa najsavremenijim dostignućima iz oblasti veterinarske medicine, a sve u najboljem interesu naših pacijenata.

Poštujemo osećanja, stavove i situaciju svojih klijenata. Radimo zajedno kao tim, kako unutar naše ambulante, tako i u saradnji sa drugim veterinarima, stručnjacima iz svojih oblasti i svojim stručnim saradnici ma, kako bismo našim pacijentima obezbedili najbolju moguću negu.

Vaš BSPSA Vet Group tim.

0 i više zadovoljnih klijenata

0 Godina iskustva

0 operacija odrađenih

Upoznajte
naš tim

Ex per aeque denique constituto, purto populo molestiae ei has. Quaequem nostrum maluisset, id persius appetere pro, mea harum ridens regione an. Ei quas nulla.

Kontakt
MARIJA MATIĆ

Dip. 2010 godine na Fakultetu vet. medicine u Beogradu. Član SASAP-a i tima Plavi Pas (edukacija dece predškolskog uzrasta u cilju prevencije psećih ujeda). Majka dvoje dece i neizlečivi ljubitelj životinja.

VLADIMIR ŽIVKOVIĆ

Diplomirao na fakultetu veterinarske medicine u Beogradu 2010 godine. Specijalistički rad odbranio 2013 na katedri za porodiljstvo, sterilitet i veštačko osemenjavanje. Iskustvo od 10 godina u toj oblasti kako u maloj, tako i velikoj praksi.

Kona Kedžić

Rođena je 1995. godine, a diplomirala je na FVM u Beogradu 2020. godine, nakon čega se pridružila našem timu. Bavi se malom praksom i egzotičnim kućnim ljubimcima. Veliki je ljubitelj životinja, veterinarskih nauka i skandinavskih jezika.