O Nama

Veterinarska ambulanta BSPSA Vet Group osnovana je 2019 godine. Naša misija je što kompletnija i što kvalitetnija zdravstvena zaštita naših pacijenata.

Donosimo u ovaj poduhvat naše znanje i višegodišnje iskustvo sa životinjama. Pasionirano smo posvećeni pružanju ništa manjoj od prvorazredne brige za Vaše kućne ljubimce. Naša glavna briga i životno opredeljenje je održanje i unapređenje zdravlja i dobrobiti svih životinja, kako prevencija, dijagnostika i lečenje bolesti, tako i minimalizovanje patnje, bola i straha.

Ponašamo se časno i dostojanstveno. Uvek ispunjavamo svoje dužnosti najbolje što možemo.

Posvećeni smo učenju, trudimo se da idemo u korak sa najsavremenijim dostignućima iz oblasti veterinarske medicine, a sve u najboljem interesu naših pacijenata.

Poštujemo osećanja, stavove i situaciju svojih klijenata. Radimo zajedno kao tim, kako unutar naše ambulante, tako i u saradnji sa drugim veterinarima, stručnjacima iz svojih oblasti i svojim stručnim saradnici ma, kako bismo našim pacijentima obezbedili najbolju moguću negu.

Vaš BSPSA Vet Group tim.

0 i više zadovoljnih klijenata

0 Godina iskustva

0 operacija odrađenih

Upoznajte naš tim

Pasionirano smo posvećeni pružanju ništa manjoj od prvorazredne brige za Vaše kućne ljubimce.

MARIJA MATIĆ

Dip. 2010 godine na Fakultetu vet. medicine u Beogradu sa prosekom 9,26. Član SASAP-a i tima Plavi Pas (edukacija dece predškolskog uzrasta u cilju prevencije psećih ujeda). Majka dvoje dece, neizlečivi ljubitelj životinja i veterinarskih hauka.

VLADIMIR ŽIVKOVIĆ

Diplomirao na fakultetu veterinarske medicine u Beogradu 2010 godine. Specijalistički rad odbranio 2013 na katedri za porodiljstvo, sterilitet i veštačko osemenjavanje. Iskustvo od 10 godina u toj oblasti kako u maloj, tako i velikoj praksi.

Snežana Milinčić

Diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu 2012. godine sa prosečnom ocenom 8.84. Licencirani član Veterinarske komore. Mama, trenutno, četvoro mladunaca, humanih, dlakavih i pernatih. Polje interesovanja- klinička patologija bolesti malih životinja.

Kona Kedžić - saradnik

Rođena je 1995. godine, a diplomirala je na FVM u Beogradu 2020. godine, nakon čega se pridružila našem timu. Bavi se malom praksom i egzotičnim kućnim ljubimcima. Veliki je ljubitelj životinja, veterinarskih nauka i skandinavskih jezika.