Doctor's Search

O nama

O NAMA

Veterinarska ambulanta i udruženje Vet Group, osnovani su 2018 godine. Nalaze se u mirnom kraju Zvezdare, u Mirijevu, ulica Zagrađe 36, u neposrednoj blizini VII Beogradske gimnazije.

 

 

NAŠA MISIJA:

Da bismo ispunili našu misiju, izdvojili smo nekoliko ključnih tačaka koje su u našem fokusu kao osnovne vrednosti na putu ostvarivanja naših ciljeva, a to je pre svega što kompletnija i što kvalitetnija zdravstvena zaštita naših pacijenata.

 
1. ZDRAVLJE I DOBROBIT ŽIVOTINJA
Naša glavna briga i životno opredeljenje je održanje i unapređenje zdravlja i dobrobiti svih životinja. Prevencija, dijagnostika i lečenje bolesti, ali i minimalizovanje patnje, bola i straha.
 
2. ETIKA
Ponašamo se časno i dostojanstveno. Uvek ispunjavamo svoje dužnosti najbolje što možemo.
 
3. KONSTANTNI NAPREDAK
Posvećeni smo učenju, i nećemo dozvoliti stagnaciju metodologije niti tehnologije kojom u datom trenutku raspolažemo, već idemo stalno u korak sa najsavremenijim dostignućima iz oblasti veterinarske medicine, a sve u najboljem interesu naših pacijenata.
 
4. POŠTOVANJE
Poštujemo osećanja, stavove i situaciju svojih klijenata. Istovremeno održavamo poštovanje prema sebi, sopstvenom učinku i zalaganju.
 
5. TIMSKI RAD
Radimo zajedno kao tim, kako unutar naše ambulante, tako i u saradnji sa drugim veterinarima, stručnjacima iz svojih oblasti i svojim stručnim saradnici ma, kako bismo našim pacijentima obezbedili najbolju moguću negu.
 
Vaš Vet Group tim. 
Pišite nam ili zakažite pregled
Budite slobodni da nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja.